HTML

Utolsó duma

  • Newzoli: Előbb láttam a filmet amit szeretek...aztán elolvastam a 2 könyvet...amit IMÁDOK!!Számomra totál é... (2011.07.30. 12:51) Alice Csodaországban
  • Shyllard: :D Eddig észre sem vettem ezt, pedig láttam már a trailert :) Mindenesetre a film várós és a Muse ... (2011.04.17. 19:47) Crazy, Stupid, Love trailer
  • Shyllard: Csodálkozok, hogy a készítők komolyan elhiszik, hogy ez a film sikeres lesz. Jesszus, hiszen ebben... (2011.04.17. 19:26) Kinek a pap...
  • milliliteratura: van benne pár jó snitt. remélem, nem ez az összes a filmben. ha nem lesz a gagyi a sztori, még jó ... (2011.04.16. 10:31) Majmok előzetese
  • LtGlove: Na de, hogy Heimdall fekete... Tipikus amerikai film. (2011.03.22. 21:28) Thor és a haverok
  • Utolsó 20

Friss élmény

Info

Firefoxszal ajánlott, de Google Chromemal se csúnya. Kérdés, válasz, unalom esetén: porcsina (kukac) gmail (pont) com

 

Jinn!?

2010.11.29. 18:14 :: mozinauta

Idén év elején a Legion próbálta visszahoznia vallást a vászonra, de elég határozott pofáraesés lett a vége. A Jinn nem angyalokkal támad, hanem az összes vallással amit a film készítői ismernek és össze tudtak sűríteni egy logóba. Reményt nem fűzök hozzá, csak egy témához illő What the hell?!-t. Egy konkrétabb előzetes azért érdekelne.

1 komment

Címkék: film mozi trailer

Jackass 3D

2010.11.27. 16:59 :: mozinauta

 Ez az a film, amire úgy ül be az ember, hogy tudja mit kap. Nem tudnak megtéveszteni pörgős előzetesekkel vagy nagyszabású effektekkel. A trilógia harmadik része után kijelenthetem, hogy a csapat semmit sem vesztett régi fényéből és kreativitásából. Kiegyensúlyozottan elmebetegek. Az összkép valahol a Toy Story és a Gyűrűk Ura filmek között van. Ha a három rész egymáshoz viszonyított minőségét tekintjük.
A harmadik dimenzióval az a helyzet, hogy a stúdió valószínűleg csak a plusz pénz reményében adta ki az ukázt. De az igazat megvallva, a 3D láz kitörése óta ez a film használta ki legjobban a térhatást. És ezt halálosan komolyan mondom.
Összességében a Jackass 3D egy rétegfilm - de annak a bizonyos rétegnek kötelező. Garantált másfél órás röhögés. A moziból kifelé jövet fájt az arcom, mert elfáradt a megállás nélküli nevetésben. A stáblista alatt pedig az az érzésem támadt, hogy akármilyen baromságokat is csinálnak, azt szívvel teszik, és ez az ami igazán számít.

4 komment

Címkék: vélemény film mozi 3d jackass

Végre érdekes plakátok

2010.11.26. 17:21 :: mozinauta

Black Swan posztereket még nem posztoltam, de most pótolom szégyenletes elmaradásom. (kattintással mindenre fényderül. ha csak egyet látsz keresd az ugrást)


Szólj hozzá!

Címkék: film mozi black poszter swan

Húsvéti nyúl a pofádba

2010.11.24. 16:22 :: mozinauta

 Hihetetlenül kidolgozott karakterek, elképesztően eredeti sztori és magával ragadó látvány. A Hop előzetese önmagáért beszél. Leginkább az azóta kultfilmként emlegetett Alvin és a mókusokhoz tudnám hasonlítani. Nem is értem, az emberek miért kritizálják Hollywoodot.

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi trailer hop

This quest sucks

2010.11.22. 17:39 :: mozinauta

 Először azt hittem, narniai babérokra törnék, de az "Ananász Expressz rendezőjétől" felirat után már minden világos volt. Egy mostanság kevéssé parodizált műfajt szednek szét remélhetőleg tartva a betépős film színvonalát.

1 komment

Címkék: film mozi trailer your highness

Source Code trailer

2010.11.22. 17:23 :: mozinauta

Sok-sok film beugorhat az előzetes alatt, de nem ez a lényeg.  A Moon-t jegyző Duncan Jones rendezte és a nemrég felkapott Jake Gyllenhaal játsza a főhőst. Sci-fi rajongóknak ajánlott.

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi trailer source code

Ha Bond autói beszélni tudnának...

2010.11.20. 12:41 :: mozinauta

 Zavartak érzek az erőben... A Verdák második részének már megjelent az előzetese pár napja, de sehol sem találom a blogon. Ezt sürgősen orvosolni kell.

Huh.

1 komment

Címkék: film mozi trailer verdák 2 cars

Seth Rogen, a hős

2010.11.20. 12:32 :: mozinauta

 Jövőre nem csak a Lámpások lesznek zöldek, hanem a Lódarazsak is. Ez valószínűleg annyira összekavarja majd a kevésbé járatos mozizókat, hogy nem arra ülnek be, amire akarnak vagy egyáltalán nem mennek el a filmekre. Ezért vagyok én és a hasonló blogok, akik utat próbálnak mutatni a nagy masszában, hogy mindenki azt kapja amit szeretne. Tehát alább a Green Hornet azaz a Zöld Lódarázs előzetese látható.

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi trailer green hornet