HTML

Utolsó duma

  • Newzoli: Előbb láttam a filmet amit szeretek...aztán elolvastam a 2 könyvet...amit IMÁDOK!!Számomra totál é... (2011.07.30. 12:51) Alice Csodaországban
  • Shyllard: :D Eddig észre sem vettem ezt, pedig láttam már a trailert :) Mindenesetre a film várós és a Muse ... (2011.04.17. 19:47) Crazy, Stupid, Love trailer
  • Shyllard: Csodálkozok, hogy a készítők komolyan elhiszik, hogy ez a film sikeres lesz. Jesszus, hiszen ebben... (2011.04.17. 19:26) Kinek a pap...
  • milliliteratura: van benne pár jó snitt. remélem, nem ez az összes a filmben. ha nem lesz a gagyi a sztori, még jó ... (2011.04.16. 10:31) Majmok előzetese
  • LtGlove: Na de, hogy Heimdall fekete... Tipikus amerikai film. (2011.03.22. 21:28) Thor és a haverok
  • Utolsó 20

Friss élmény

Info

Firefoxszal ajánlott, de Google Chromemal se csúnya. Kérdés, válasz, unalom esetén: porcsina (kukac) gmail (pont) com

 

Így utólag...

2008.12.31. 21:45 :: mozinauta

 Ebben az évben volt egy csomó film, amit megnéztem, és mégsem írtam róluk. Most, hogy eljött az év utolsó napja bepótolom hiányosságaimat és elmondom a véleményem az idén látott filmekről. Csak röviden.

Indiana Jones és a kristálykoponya királysága:
Nagyon nagy Indy rajongó vagyok. Félig-meddig Indy kalandjain nőttem fel. Az SW és az Indiana Jones filmek voltak azok, amik miatt így beleszerettem a filmekbe. Ezért is örültem meg annyira, mikor hallottam, hogy lesz negyedik rész. A folytatás ötlete már elég rég felvetődött, de mégis sokat kellett rá várni. Nagyon sokat.
A Jones rajongók többsége nem szerette ezt a filmet. Mindenki azt mondta, hogy: UFO-k egy Indy filmben? Ez baromság. - Szerintem nem. Számomra az idegenek kb. annyira hihetők, mint a Frigyláda, vagy a Szent Grál. Attól még hogy nem vallási cuccot keres, nem rosszabb , mint az előző részek. Persze, a trilógia hangulatát nem adja vissza, de számomra ez egy újabb Indy kaland amit nagyon élveztem.
És komolyan. Ti mit vártatok Spielbergtől és Lucastól 2008-ban? Akkor lepődtem volna meg, ha nem UFO-k vannak benne

Hancock:
Az előzetes vígjátékot sugallt, de a film végül drámázásba torkollt. Valószínűleg ezen bukott meg. Sokak vígjátékot akartak látni, ezért lehetett mindenfelé hallani, hogy ilyen szar, meg olyan szar. Nem hiszem, hogy meg fogtok lepődni, de nekem ez a film is tetszett (én a filmek 80%-át szeretem) Nem volt a legösszeszedettebb film amit életembe láttam, néhol túl sokat is akartak, de ez szerintem elnézhető. Jó volt.

Wanted:
Nem váltotta meg a világot, de ezt nem is vártuk el. A fizika törvényeit semmibe vevő akciófilm jó körítéssel, és néhány vaddafak pillanattal (nevek kiolvasása a szövetből). A filmben lévő dolgok lehetetlensége azért nem zavart, mert végülis ezért járunk moziba. Képzeljétek el milyen lett volna, ha a Wantedban végig egyenesen repkednek a golyók. Elég lapos lett volna, többnyire azért, mert Jolie(Fox) feje már a kiképzés alatt péppé változott volna. Annak ellenére, hogy ez a film nagyon jól sikerült, nem hiszem, hogy elbír egy folytatást a sztori. Pedig eléggé valószínű, hogy lesz 2. rész.

Legenda vagyok:
Nem emlékszem olyan Will Smith filmre, ami után azt mondtam volna, hogy ezt hiba volt megnézni. Ez most se történt meg. A film első felébe nem igazán történik sokminden, de én egy percig se untam. A flashbackek, és a Bob Marley-s jelenet feldobta az egészet. Újranézős.

Cloverfield:
Az biztos, hogy az amcsi Godzillát üti. Nekem bejött ez szörnytámadás testközelből téma. A kézikamerás megoldás, meg egy nagyon jó hangulatot ad az egésznek. A CG élethű, és a sok utalás is poén. És persze végre egy jó befejezés.

Bakancslista:
Szórakoztató/megható dráma 2 nagyágyúval a főszerepben. Azt kapjuk, amire az előzetesből számítottunk. Néhol szomorú, de leginkább vidám. Az életről és halálról. Ahogy most ezt írom kedvet kaptam az újranézésre. Év egyik legjobbja.

Mindenképpen talán
Végre egy romantikus film, ami igazán jól sikerült. Szórakoztató.

Bolondok aranya:
Nem volt olyan rossz. Tipikus egyszer(max 2x) nézős. Nem az utókornak szánták az biztos.

Az esemény
Mindenki az mondja, hogy borzalmas. Én élveztem. Oké, hogy vannak benne baromságok (fussunk a szél elől) de ettől függetlenül simán meg lehet nézni.

Vasember
Tisztességes képregényfilm. Nem egy sötét lovag, de benne van a 10 legjobb képregényfilmben. Ez az alkotás bemutatja a szuperhős lét vicces oldalát is. Kicsit többre számítottam, de így se csalódtam nagyot. Szeretettel várom a folytatást.

Négy karácsony:
Egy szezonra készített karácsonyi romantikus vígjáték. Nem vészes, de láttam már sokkal jobbat is. Vince Vaughn miatt muszáj volt megnéznem. Volt benne pár jó poén.

Amikor megállt a Föld:
 Azért haragszom erre a filmre, mert sokkal jobb is lehetett volna. Ez egy olyan idegenes, pusztítós film volt, aminél tényleg azt szerettem volna, ha a földönkívüliek nyernek. Engem nem győzött meg Will Smith fia a sírásával. Nem volt semmi a filmben ami az emberiség mellett szólna. Nem volt rendes befejezése. Elkapkodták. Viszont Keanu Reeves jó választás volt Klaatu szerepére. Jól adta a fapofát, és többnyire jó mondatokat adtak a szájába. Egy ideig meggyőző volt. Annak ellenére, hogy nem volt a legjobb, már a film alatt tudtam, hogy meg kell néznem mégegyszer. Így mostmár tudom, hogy következő nézésnél mire kell figyelni. Szóval várom a DVD-t.

A végére pedig itt a lista azokról, amikról sokat írtam: A Quantum csendje, Max Payne,Sasszem, Trópusi Vihar, Wall-e, Hellboy 2, Star Wars: A klónok háborúja, A sötét lovag.

3 komment

Címkék: vélemény film mozi

Zack mesél

2008.12.31. 14:06 :: mozinauta

A Watchmen premierje a jogi szarságok miatt egyre nagyobb veszélyben van (a bíró hülyesége miatt a Fox áll nyerésre, de a Warner nem enged, januárban folytatódik a tárgyalás, ami ha elhúzódik, akkor ki tudja meddig tart.) A reklámgépezet ennek ellenére olajozottan működik. A már megszokott hónap 6-án megjelenő Video Journal-ok mellett még egy Zack Snyder-es(rendező) videót is kapunk, amiben elmondja nekünk a Watchmen alaptörténetét, és mesél a karakterekről.

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi trailer watchmen

Hőstípush

2008.12.30. 19:22 :: mozinauta

Nemsokára a mozikba kerül a Push c. film, amit balga módon nevezhetnénk a Hősök sorozat moziváltozatának. De én mégse teszem, mert egyáltalán nem a Hősök volt az első ilyen témájú alkotás. Eddig nem nagyon követtem a film körüli fejleményket, de mivel egész ígéretes filmnek tűnik, most megosztok veletek mindent ami Push.

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi trailer poszter push

Repülő kocsik

2008.12.29. 19:00 :: mozinauta

3 kép a Transformers második részéből, hogy el ne felejtsük feltenni a 2009-es listánkra. Update: +4 kép, hogy ez a nap csak a robotokról szóljon.

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi képek the of transformers revenge fallen

süti beállítások módosítása