HTML

Utolsó duma

  • Newzoli: Előbb láttam a filmet amit szeretek...aztán elolvastam a 2 könyvet...amit IMÁDOK!!Számomra totál é... (2011.07.30. 12:51) Alice Csodaországban
  • Shyllard: :D Eddig észre sem vettem ezt, pedig láttam már a trailert :) Mindenesetre a film várós és a Muse ... (2011.04.17. 19:47) Crazy, Stupid, Love trailer
  • Shyllard: Csodálkozok, hogy a készítők komolyan elhiszik, hogy ez a film sikeres lesz. Jesszus, hiszen ebben... (2011.04.17. 19:26) Kinek a pap...
  • milliliteratura: van benne pár jó snitt. remélem, nem ez az összes a filmben. ha nem lesz a gagyi a sztori, még jó ... (2011.04.16. 10:31) Majmok előzetese
  • LtGlove: Na de, hogy Heimdall fekete... Tipikus amerikai film. (2011.03.22. 21:28) Thor és a haverok
  • Utolsó 20

Friss élmény

Info

Firefoxszal ajánlott, de Google Chromemal se csúnya. Kérdés, válasz, unalom esetén: porcsina (kukac) gmail (pont) com

 

Vasárnapi animációs

2008.11.02. 21:30 :: mozinauta

Szólj hozzá!

Címkék: vasárnapi animációs lighthouse

Angyalok és valkűrök

2008.11.01. 16:58 :: mozinauta

 A Valkyrie-re igazából csak akkor figyeltem fel, mikor kiadták a végleges trailert. Nem nagyon izgatott a félszemű náci Tom Cruise, de most, hogy azt is tudom miről szól, egész jónak látszik. A film a második világháború idején játszódik. Pár német tiszt merényletet tervez Hitler ellen, amit úgyahogy sikerül is véghezvinni, de mint tudjuk Hitler túléli.

 

A nemrég kiadott poszter után egy egész jó teasert is kapott az Angyalok és Démonok. A könyv nagyon jó, mindenkinek tudom ajánlani. 

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi és angyalok démonok valkyrie

Max Payne

2008.10.31. 00:08 :: mozinauta

Szerintem senkinek se mondok újat azzal, hogy ez egy videójátékból készített film. Az ilyen filmek értélkelésénél elvileg azt is figyelembe kell venni, hogy milyen maga a játék. Én bevallom, soha nem játszottam egyik Max Payne játékkal se(egyenlőre 2 van), viszont hallottam néhány rajongó véleményét. Valaki imádja, valaki meg csalódott. Szóval én most csak úgy írok róla, mint film.

Magán az alap sztorin nem agyalhattak sokat a készítők. Ez egy bosszú sztori. Max Payne elismert rendőr, feleséggel, gyerekkel, amerikai álommal, aztán megölik szeretteit és neki nem marad más, mint a fájdalom. Hozzáadtak még egy új drogot, pár fekete angyalt/démont(ki tudja...), egy leendő Bond lányt, meg egy kis cukrot a Szökésből. Az egyszerű történet ellenére én nem utáltam ezt a filmet. Igaz, nem találtam meg az új kedvencemet, de mondjuk egy Sasszem szintet elért. A film hangulata és képi világa teljesen rendben volt, azt kapjuk amit az előzetesben látunk. A soundtrackban néha mellényúltak, de az se volt vészes. Arra viszont készüljetek, hogy az akciójelenetek nagyrészét belepakolták a trailerekbe. Ha már az akciójeleneteknél járunk...ezt a filmet a kifogyhatatlan táras jelenetekre építették,(másra nem is nagyon lehetett) és én meg voltam velük elégedve, de azért volt köztük olyan, ami szerintem fölösleges volt(pl. Max hátra veti magát, és közben leszedi a mögötte álló embert, aki ezután 2 métert repül). Lehet, hogy sokan nem lesztek így vele, dehát ilyen a világ.
A magyar szinkron egész jó volt, viszont Mona Sax (Mila Kunis) orosz akcentusától a falra lehet mászni. Néha azért fellélegezhettem, mikor a magyar szinkronhang (most meg nem mondom ki volt) elfelejtette, hogy hülyén kell beszélnie. Lehet jobb lett volna angolul nézni....mostmár mindegy.

Az nézze meg ezt a filmet, aki szélesvásznon akarja látni, hogy szétlőnek pár segget. A játékrajongók szerintem nézzék meg, és döntsék el, hogy érdemes volt-e megcsinálni ezt a filmet. Ja, és mielőtt elfelejteném, a helyetekbe én megvárnám a stáblista végét.

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény film mozi max payne

Homer korszak

2008.10.27. 11:15 :: mozinauta

Volt egy időszak, mikor hihetetlen alkotási kényszeremet Homer Simpsonon éltem ki. Ez a Homer korszak. Most, hogy hírek hiányában vagyunk úgy gondoltam megosztom veletek műveimet.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 





Azzal, hogy feltettem a képeket, kedvet kaptam a folytatáshoz...Na majd ha lesz idő, meg ihlet.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: képek homer

süti beállítások módosítása