HTML

Utolsó duma

  • Newzoli: Előbb láttam a filmet amit szeretek...aztán elolvastam a 2 könyvet...amit IMÁDOK!!Számomra totál é... (2011.07.30. 12:51) Alice Csodaországban
  • Shyllard: :D Eddig észre sem vettem ezt, pedig láttam már a trailert :) Mindenesetre a film várós és a Muse ... (2011.04.17. 19:47) Crazy, Stupid, Love trailer
  • Shyllard: Csodálkozok, hogy a készítők komolyan elhiszik, hogy ez a film sikeres lesz. Jesszus, hiszen ebben... (2011.04.17. 19:26) Kinek a pap...
  • milliliteratura: van benne pár jó snitt. remélem, nem ez az összes a filmben. ha nem lesz a gagyi a sztori, még jó ... (2011.04.16. 10:31) Majmok előzetese
  • LtGlove: Na de, hogy Heimdall fekete... Tipikus amerikai film. (2011.03.22. 21:28) Thor és a haverok
  • Utolsó 20

Friss élmény

Info

Firefoxszal ajánlott, de Google Chromemal se csúnya. Kérdés, válasz, unalom esetén: porcsina (kukac) gmail (pont) com

 

Vasárnapi animációs

2008.10.12. 16:37 :: mozinauta

A Liftedet a L'ecsó c. animációs film előtt láthattuk előszőr, majd nem sokkal később (természetesen) felkerült a netre is. A 79. Oscar gálán jelölték a legjobb animált rövidfilm kategóriában.

 

Szólj hozzá!

Címkék: film vasárnapi animációs

Watchmen hatás

2008.10.11. 18:43 :: mozinauta

Tegnap a gugli segítségével le akartam vadászni pár friss Watchmen hírt. Igazából nem találtam semmi újat, de mégse hiszem, hogy sikertelen voltam, mivel találtam pár igen érdekes alkotást...

A Watchmen se úszhatta meg a Simpson család paródiáját.
Ez a Snoopys kép meg egyszerűen zseniális:)

És kettő, ami más hírességekhez nem kapcsolható, de nagyon ötletes

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi watchmen

Max Payne poszterelés

2008.10.10. 13:20 :: mozinauta

Hónap végén jön a film, de előtte még kiadtak egy újabb poszter. Igazából nem értem miért, mert ez 2 már meglévő plakát összevágása.

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi poszter max payne

Sasszem

2008.10.10. 01:15 :: mozinauta

 A Sasszem hájpját nem figyeltem annyira, mint a többi filmét. Megéztem az előzetest vagy 2x és gondoltam biztos jó lesz, majd megnézem. Hát, most jöttem a moziból...Hogy milyen volt? Nekem tetszett, amit elvártam tőle azt teljesítette. Nem váltotta meg a világot az biztos, de egy csütörtök esti pörgős mozinak simán jó volt. Akár DVD-n is újranézős.

A sztori nagyjából annyi, hogy van Jerry aki le van égve, a tesója meghalt, és egy kedves női hang azt is elintézi, hogy terroristának higgyék. A másik főszereplő pedig Rachel, akit folyton a gyerekével zsarolnak. Az előbb említett női hang összehozza ezt a két embert, és mindenféle utasítást ad nekik. Ha valamit nem csinálnak úgy ahogy a hang mondja, eléggé meghalnak, szóval nem igazán van választásuk. Persze az FBI (mint mindíg) nem érti a helyzetet, így főhőseinket próbálja levadászni. Maga az ötlet szerintem nagyon jó. Nem hoztak ki belőle mindent, de legalább megpróbálták. Azt, hogy a "hang" mindent tudott befolyásolni néha túlzásba vitték, viszont az autósüldözés alatti Olasz meló stílusú lámpaszín váltás jól sikerült. Rég láttam már ilyen jó üldözést. A repkedő, szétzúzott kocsikat, és a kereszteződéseken áthajtásokat, nagyon profin megcsinálták. Épp az ilyenekért ültem be a moziba.

A film legtöbbször olyan elemeket vonultat fel, amiket máshol már láthattunk. Pl. Én a robot, Olasz meló, Die Hard, Gyűrűk Ura. Najó, a Gyűrűk Ura poén volt, az csak az ilyen "I see you." pillanatokról jutott eszembe. Mindegy. Shia kicsit komolyabb karaktert kapott, mint a Transformersben vagy a Disturbiában, de szerintem itt is rendesen helytállt. Most az jutott eszembe, hogy kap-e egyszer olyan szerepet amibe nem kell mindíg rohangálnia? Mert ezen a forgatáson is jól megfutatták a színészeket.

A készítők azt ígérték, hogy a a film után majd nem merjük bekapcsolni a mobiljainkat. Ezt szerintem azért nem sikerül elérni, mert a telefonon utasítgatások nem mindíg voltak olyan ijesztőek, mint amire számítani lehetett. Sőt, számomra kevés volt a telefonálgatás.
Összesítve: egy jó ötleten alapúló, igazán jó akciójelenetekkel dúsított alkotás, ami néhol túlóz, de ez megbocsátható, a befejezés fél-amerikai. Spielberg producálása azért meglátszik.
Syvan barátom se hagyta szó nélkül a filmet. Előre szólok, hogy aki nem látta még az óvatosan kattintson, mert valamennyire spoileres. erre.

1 komment

Címkék: vélemény film mozi sasszem

Frost/Nixon, The ugly truth

2008.10.09. 14:03 :: mozinauta

A The ugly truth megkapta az első (egész jó) poszterét. Viszont nem hiszem, hogy a film jó lesz. Egy újabb romantikus vígjáték.
A
Frost/Nixon is kapott végre egy jó posztert.

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi the poszter ugly truth frost/nixon

Madagaszkár Salvation

2008.10.08. 19:15 :: mozinauta

 Először is új poszter a Madagaszkár 2-höz:

 
Aztán egy Max Payne honlap, amit érdemes megnézni.

Pár elég gyenge kép a Terminator Salvation forgatásáról:


És a végére egy Watchmen póló, amiért ölni is tudnék:


3 komment

Címkék: 2 madagaszkár terminátor watchmen max payne salvation

Angyalok és Tom Hanks

2008.10.06. 16:05 :: mozinauta

 Dan Brown Angyalok és Démonok című könyvét is megfilmesítik. A Da Vinci kódhoz hasonlóan ebben is Robert Langdon a főszereplő, szóval Tom Hanks is visszatér, hogy újra magára öltse a szerepet.

2 komment

Címkék: film mozi és angyalok démonok

süti beállítások módosítása