HTML

Utolsó duma

  • Newzoli: Előbb láttam a filmet amit szeretek...aztán elolvastam a 2 könyvet...amit IMÁDOK!!Számomra totál é... (2011.07.30. 12:51) Alice Csodaországban
  • Shyllard: :D Eddig észre sem vettem ezt, pedig láttam már a trailert :) Mindenesetre a film várós és a Muse ... (2011.04.17. 19:47) Crazy, Stupid, Love trailer
  • Shyllard: Csodálkozok, hogy a készítők komolyan elhiszik, hogy ez a film sikeres lesz. Jesszus, hiszen ebben... (2011.04.17. 19:26) Kinek a pap...
  • milliliteratura: van benne pár jó snitt. remélem, nem ez az összes a filmben. ha nem lesz a gagyi a sztori, még jó ... (2011.04.16. 10:31) Majmok előzetese
  • LtGlove: Na de, hogy Heimdall fekete... Tipikus amerikai film. (2011.03.22. 21:28) Thor és a haverok
  • Utolsó 20

Friss élmény

Info

Firefoxszal ajánlott, de Google Chromemal se csúnya. Kérdés, válasz, unalom esetén: porcsina (kukac) gmail (pont) com

 

Rajzfilm áradat

2008.08.17. 12:26 :: mozinauta

Szerintem az emberek többsége kortól függetlenül szereti a rajz(animációs)filmeket. Persze vannak akik túl hamar felnőnek és kihal belőlük a gyermeki vonzalom ezek iránt a mesék iránt. De nekem van egy olyan elméletem miszerint a felnőttek döntő többsége csak azért csinál gyereket, hogy elmehessen a moziba megnézni a legújabb rajzfilmeket anélkül, hogy kiröhögnék. Ez persze azért fölösleges mert mindegyik szülő tudja a másikról, hogy a gyerek csak álca. A szülők azért továbbra is csinálják a gyerekeket, mert tudják, hogy a nagy hollywoodi stúdiók a gyerekeknek szánják az animációs filmeket. Ez természetesen megint nem így van. A hollywoodi stúdiók tudják, hogy több szülő megy rajzfilmekre mint gyerek, ezért is tesznek bele mondjuk olyan poénokat melyeket az ártatlan gyerekek még nem értenek vagy olyan háttértörténetet ami csak a szülőket érdekli. A gyerek is tudja, mert ő otthon azért küzdött, hogy a legújabb blockbuster akció filmet, vagy az éppen vetített romantikus vígjátékot nézhesse, dehát a szülő az úr, övé a pénz, marad a rajzfilm.
Igazából mindenki tudja, hogy a rajzfilmek nem a gyerekeknek készülnek. A felállás azért marad: a felnőtt csinálja a gyereket, hogy ne érezze magát kínosan a moziba, a mozik örülnek, mert 2x annyit kaszálnak az animációs filmekkel és a gyerekek várják, hogy végre felnőhessenek és azokat a filmeket nézhassék amiket akarnak (mire felnőnek úgyis  rajzfilmekre fognak menni).
A gyerekek egy része azért nem az animációs filmek miatt születik, vannak szülők akik fajfenntartási ösztönből csinálják őket, vannak akik csak azért, hogy ne unatkozzanak, vannak akik túl sokat isznak. De nekünk ez nem számít mert mi most a rajzfilmes szülőkről beszélünk. Ezeknek a rajzfilmes szülőknek gyűjtöttem össze pár animációs filmet, amik az elkövetkező években kerülnek bemutatásra:

2012: Verdák 2

Az első egész jó volt. Én szerettem. Kb. olyan volt mint a Szörny Rt.-egy rész erejéig nagyon jó, és nem féltünk, hogy egy folytatással elrontják. Remény persze van. Csak nem ronthatják el annyira...
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

King of the elves

Phillip K Dick novellája alapján készül. Egy átlagos fickóról aki a Mississippi deltájában él, és egy csapat manó azt mondja neki, hogy ő az új királyuk...

 

2011: The Bear an the Bow

Merida a skót felföldön élő királyi család tagja, aki íjásztudományával szeretne érvényesülni, nem pedig felmenőivel. Főhősünk a természet erőivel, varázslatokkal, és egy sötét, ősi átokkal találja szemben magát.

2010: Rapunzel

A történetet már mindenki ismeri, már csak az a kérdés, hogy hányan akarják moziban is megnézni.

 

MasterMind

Ez a film kifordítja az eddigi szuperhős filmeket. Itt egy szupergonosztevő a főszereplő aki véletlen megölte szuperhős ellenfelét, és most nem tudja mit csináljon.

Toy Story 3

Az első kettőt imádtuk, kiváncsian várjuk a harmadikat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Shrek goes fourth

 A negyedik Shrek is csak 2010-ben jön. Ha jobban fog sikerülni a harmadiknál akkor megéri várni.

How To Train Your Dragon

A misztikus világban játszodó történet főszereplője egy viking fiú, akinek el kell fognia és le kell győznie egy sárkányt, hogy a népe harcosnak fogadja.

Cloudy with a Chance of Meatballs

Ron és Judi Barret kőnyvéből készülő mese, amely olyan világot mutat be, amiben óriási palacsinták és tészta esik az égből amint egy tudós megpróbálja megoldani az éhséget.

 Folyt. következik...

2 komment

Címkék: film mozi rajzfilm áradat

A bejegyzés trackback címe:

https://mozinauta.blog.hu/api/trackback/id/tr8619668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

murci 2008.08.18. 01:56:40

Imádom a rajzfilmeket, de nem ezért lett gyerekem, amúgy kösz az előzeteseket.

VVega · https://debugme.eu/ 2008.08.18. 10:22:10

Nagyon szeretem a rajzfilmeket, innen legjobban a Toy Story 3-at, ezt a MasterMind-ot (most hallok róla először:), és a Dick műből készülőt várom. Shrek nálam a harmadik résszel leírta magát.
süti beállítások módosítása