HTML

Utolsó duma

  • Newzoli: Előbb láttam a filmet amit szeretek...aztán elolvastam a 2 könyvet...amit IMÁDOK!!Számomra totál é... (2011.07.30. 12:51) Alice Csodaországban
  • Shyllard: :D Eddig észre sem vettem ezt, pedig láttam már a trailert :) Mindenesetre a film várós és a Muse ... (2011.04.17. 19:47) Crazy, Stupid, Love trailer
  • Shyllard: Csodálkozok, hogy a készítők komolyan elhiszik, hogy ez a film sikeres lesz. Jesszus, hiszen ebben... (2011.04.17. 19:26) Kinek a pap...
  • milliliteratura: van benne pár jó snitt. remélem, nem ez az összes a filmben. ha nem lesz a gagyi a sztori, még jó ... (2011.04.16. 10:31) Majmok előzetese
  • LtGlove: Na de, hogy Heimdall fekete... Tipikus amerikai film. (2011.03.22. 21:28) Thor és a haverok
  • Utolsó 20

Friss élmény

Info

Firefoxszal ajánlott, de Google Chromemal se csúnya. Kérdés, válasz, unalom esetén: porcsina (kukac) gmail (pont) com

 

Karácsonyi Carrey

2009.10.18. 17:03 :: mozinauta

Az A Chrsitsmas Carol színfalai mögül szól hozzánk Jim Carrey és Robert Zemeckis(rendező)...meg Colin Firth és Gary Oldman is eleresztenek egy-egy mondatot.

Szólj hozzá!

Címkék: a christmas ének karácsonyi carol

Krumplifej úr és Slinky

2009.10.16. 17:27 :: mozinauta

Még két Toy Story 3 karakterposzter az eddigiek mellé.

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi story 3 toy poszter

Csokiosztás

2009.10.16. 17:04 :: mozinauta

Najó, valójában nincs csokiosztás, csak gondoltam erre a címre többen felfigyelnek. Igazából egy egyetemi hallgató szakdolgozatában kéne segítenetek. Emailben keresett fel, és ezt üzeni nektek:

„Kedves Mindenki!

A szakdolgozatomhoz keresek 18. életévüket betöltött résztvevőket. Blogokkal kapcsolatos szokásokkal (írás, olvasás, hozzászólás) foglalkozó, leíró-feltáró jellegű vizsgálatot végzek. Bloggerekkel, blogokat csak olvasókkal, illetve, a blogokba csak hozzászólást írókkal kapcsoltban, az adatok alapján esetlegesen előforduló, mintázatokat keresek. De az elsődleges cél, csupán annyi, hogy kicsit összetettebb képet kapjak arról, kik, miért, hogyan írnak, és / vagy olvasnak blogokat.
Az adatgyűjtés online történik, kb. 20 percet vesz igénybe, egy rövid adatlap kitöltéséből, néhány szöveges kérdés megválaszolásából, és 3 kérdőív kitöltéséből áll.
Ha érdekelnek a részletek, írj a következő címre:
orsolya.karpati@yahoo.com

Üdv:
Kárpáti Orsolya”

Ha éppen nem egy filmet néztek, írjatok neki.

Szólj hozzá!

Címkék: off

Rémségek cirkusza trailer

2009.10.15. 19:38 :: mozinauta

Wishperray felhívta a figyelmemet a Rémségek cirkuszára, ami a The Saga of Darren Shan könyvsorozat első 3 darabját dolgozza fel(azthiszem). Az Alkonyat őrület mellett nem tudom, hogy fog teljesíteni a film, de szerintem nincs sok esélye. Sajnos. Pedig ez a darab találhatna magának közönséget. Majd meglátjuk. Egy hét múlva premier.

1 komment

Címkék: film mozi trailer rémségek cirkusza

Egy tárral mindenkit

2009.10.14. 17:16 :: mozinauta

Stallone megkérte pár akcióhős komáját, hogy forgassanak egy filmet, amiben az átlagosnál is több lőszer, robbanás és mészárlás van. Az előzetesben nem láttam őket, de elvileg Bruce Willis és Schwarzenegger is benne lesznek, így már csak Chuck Norris hiányzik.


1 komment

Címkék: film mozi trailer the expendables

Amikor nem a lázadókkal harcolnak...

2009.10.12. 15:50 :: mozinauta

Ha azt hitted a rohamosztagosok csak a Galaktikus Birodalom lelketlen katonái, akkor nagyot tévedtél. Mikor eljön a szabadnapjuk, ők is úgy tudnak szórakozni, mint bárki más. Talán rossz odalon állnak, de ez nem jelenti azt, hogy nem tudják mi a móka. A képre kattintva a teljes galériát megnézhetitek.

1 komment

Címkék: star wars

süti beállítások módosítása