HTML

Utolsó duma

  • Newzoli: Előbb láttam a filmet amit szeretek...aztán elolvastam a 2 könyvet...amit IMÁDOK!!Számomra totál é... (2011.07.30. 12:51) Alice Csodaországban
  • Shyllard: :D Eddig észre sem vettem ezt, pedig láttam már a trailert :) Mindenesetre a film várós és a Muse ... (2011.04.17. 19:47) Crazy, Stupid, Love trailer
  • Shyllard: Csodálkozok, hogy a készítők komolyan elhiszik, hogy ez a film sikeres lesz. Jesszus, hiszen ebben... (2011.04.17. 19:26) Kinek a pap...
  • milliliteratura: van benne pár jó snitt. remélem, nem ez az összes a filmben. ha nem lesz a gagyi a sztori, még jó ... (2011.04.16. 10:31) Majmok előzetese
  • LtGlove: Na de, hogy Heimdall fekete... Tipikus amerikai film. (2011.03.22. 21:28) Thor és a haverok
  • Utolsó 20

Friss élmény

Info

Firefoxszal ajánlott, de Google Chromemal se csúnya. Kérdés, válasz, unalom esetén: porcsina (kukac) gmail (pont) com

 

Rozsomák az Erő ellen

2009.01.18. 18:10 :: mozinauta

Új promókép a Rozsomákból. Rajta mindenki aki számít.
A Star Wars rajongóknak pedig egy részlet a Fanboysból. Amcsi premier elvileg feb. 6, de hogy hozzánk mikor kerül arról lövésem sincs. Az is lehet, hogy itthon csak DVD-n láthatjuk majd.

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi rozsomák fanboys

Watchmen újítás

2009.01.17. 12:57 :: mozinauta

A Watchmen készítői a hosszú jogi vita lezárását egy teljesen új honlappal ünneplik meg. Az új oldal szebb, gyorsabb, és jobb. A karakterek kaptak saját videókat, amik alatt idézeteket hallhatunk tőlük, aztán megnézhetjük a kapcsolódó letöltéseket. Megtekintése kötelező.(katt a képre)

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi honlap watchmen

Végre

2009.01.16. 16:29 :: mozinauta

A Warner és a Fox végre valahára egyezséget kötött a Watchmen ügyében. A forgalmazási jog a Warneré, a Fox meg kap egy rakás pénzt. Premier marad.(márc. 6.)

1 komment

Címkék: film mozi watchmen

2008 11 legjobb filmes karaktere

2009.01.15. 21:35 :: mozinauta

Tudom, hogy a toplisták főműsorideje év végén szokott lenni. Erről én kicsit lekéstem, de ugyanolyan lelkesedéssel mutatom be nektek, mintha 2008 lenne.
Akik az idei filmekben a főszereplőket szerették legjobban, azok most csalódni fognak, mert direkt úgy állítottam össze a listát, hogy egy főszereplő se legyen rajta. Azok úgyis elég figyelmet kapnak a film alatt.
Ja, és mielőtt valaki megkérdezné, azért 11, mert Hud-ot nem volt szívem kihagyni. Az első tíz helyről lecsúszott, de mégsem hagyhatom figylemen kívül. Szóval...

11. Hud (Cloverfield)
A kedvenc amatőr operatőrünk, aki felveszi a Manhattant ért szörnytámadás nagy pillanatait. Nincsenek hihetetlen monológjai, vagy velős mondatai, de mi ígyis szeretjük. Vannak részek, mikor tudná rendesen tartani a kamerát, de ő mégis rázza, hogy mi nehezebben láthassuk a szörny körvonalait, de ezt megbocsátjuk. Ne aggódj Hud, a közeli felvételedet a szörnyről sose felejtjük el.

"Yeah, people are gonna want to know... how it all went down."

10. Sul (Szikraváros)
A hétalvó öreg csőmunkás, aki csak a saját munkájával törődik, de azt nagyon jól csiálja. A végén még egy jó poént is elsüt szóval itt a helye a listán.

"It's not my job."

9. Johann Krauss (Hellboy 2 - Az aranyhadsereg)
Hellboy irányíthatatlansága miatt a kormány arra kényszerül, hogy odaküldjék a saját "emberüket". Azért olyan jó ez a Johann, mert ő tudja legkönnyebben felbosszantani Hellboyt, és kettőjük konfliktusa mókás helyzeteket eredményez.  A német akcentusával és a precizitásával új színt visz a különleges lényeg világába. Az, hogy ektoplazmatik élőlény, az már csak hab a tortán.

"You have one fatal flaw."

8. A szörny (Cloverfield)
Ennek az izének tudtommal nincs neve, szóval én csak szörnynek fogom hívni (hihetetlen, milyen fantáziám van). Nem tudjuk, honnan jött, azt se, hogy került ide, csak azt, hogy megtámadta Manhattant. Akkor se zavartatta magát, mikor ráküldték az amerikai hadsereg felét. Arról nem is beszélve, hogy amennyire tudjuk elpusztíthatatlan. Az amcsi Godzilla ideje leárt.

7. Les Grossman (Trópusi Vihar)
Les egy barom, akit csak a pénz érdekel, és egyetlen mondata sincs az egész filmben, amiben ne káromkodna. De azért valamennyire vicces is a fazon. Ő az egyik legjobb példa arra, hogy Tom Cruise nem felejtett el színészkedni a szakmában töltött sok-sok év alatt. És az a tánc emberek.......

"Now I want you to take a step back... and literally fuck your own face!"

6. Gort (Amikor megállt a Föld)
Gort azért került erre a listára, mert ha akarná elpusztíthatná az egész Földet, és ezt 2008-ban nem sokan mondhatták el magukról. A filmben méltatlanul kevés szerepet kapott, de azalatt a rövid idő alatt is képes volt elég nagy mocskot csinálni. A zavaró igazából az volt, hogy Klaatu testőreként nem adtak neki elég feladatot. Én élveztem volna, ahogy Klaatu sétálgat az utcán, mögötte meg ott áll Gort és figyel.:)

5.Oogway (Kung Fu Panda)
A bölcs Kung Fu mester, aki többnyire nem ad egyenes választ semmire. Ő az a fajta mester, aki elmés beszédeivel próbálja rávezetni tanítványát a megoldásra. Sokmindenben hasonlít Yodára.

"One often meets his destiny on the road he takes to avoid it."

4.Kirk Lazarus (Trópusi Vihar)
Az 5-szörös Oscar díjas színész, aki szerint egy alakítás az érzelmektől lesz jó. A forgatás előtt pigment áltültetésen esett át, így el tudta játszanni Lincoln-t az afroamerikai katonát. Ő az első aki, rájön, hogy a film amit forgatnak, már nem is film. Ennek ellenére benne marad a szerepében, és továbbra is fekete-getto-ausztrál-földműves akcentussal beszél.

"I'm a lead farmer, motherfucker!"

3.Katie (Horton)
Biztos mindenki emlékszik Katie-re. Tudjátok, ő az a kis sárga szőrcsomó, akinek kb. 2 mondata volt és 3 percet töltött a vásznon, de mégis mindenkit elvarázsolt. Katie-re néha rájön az ötperc, sőt olyan mintha az egész filmben abban lenne. Egyszerűen nem lehet eligazodni rajta, nagyon elvont. Zseniális. Muszáj látnotok.

"In my world everyone is a pony, and they all eat rainbows, and poop butterflies."

2.M-O (Wall-e)
A rögeszmés takarítórobot, akinek egyetlen célja az egész filmben, hogy leszedje Wall-eról a sok mocskot amit a Földön összeszedett. Munkamániás, céltudatos, profi. A megjelenései hasonlítanak kicsit a Jégkorszak mókusára, de sokkal jobbak annál. Nagyon közel állt ahhoz, hogy ellpoja Wall-etól a filmet.

"Foreign contaminant!"

1.Joker (A sötét lovag)
Joker a groteszk gonosztevő, aki nem a pénzért gyilkol, hanem mert élvezi. Fő célja, hogy előhozza az emberek sötét oldalát, mert szerinte belül mindenki gonosz, és gyenge. Mindig egy lépéssel Batman előtt jár, de sosem öli meg, mert akkor nem tudna kivel mókázni. Az egész film alatt csak szórakozik, élvezi, hogy a kis játéka közben az egész város lassacskán elpusztul. Végülis ez a célja.

"Tonight you're gonna break your one rule."

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi 2008 karakterek

New model

2009.01.15. 17:37 :: mozinauta

Az új előzetes alapján talán még jó is lehet a Halálos iram. Ez már a sokadik része a sorozatnak, és én kb. az elsőnek a felét láttam, szóval nem vagyok annyira oda Vin Diesel vezetési stílusáért, de ezt a részt valószínűleg megnézem.

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi halálos iram

Angyalok és Démonok

2009.01.14. 19:24 :: mozinauta

Egyben interjú és színfalak mögötti videó a film egyik forró jelenetéről.

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi és angyalok and angels démenok demons

Már spotolnak

2009.01.12. 14:48 :: mozinauta

Megjelent a legelső hivatalos Watchmen TV spot. Ez számomra annyit jelenti, hogy a készítők nem nagyon aggódnak a jogi herce-hurca miatt. A spot végén azt mondja a narrátor, hogy március 6, nem pedig azt, hogy "nemsokára kiderül", szóval én optimista vagyok.

Ez a "You've never seen superheroes like this." szöveg nekem nagyon nem tetszik.

 

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi spot watchmen

süti beállítások módosítása