HTML

Utolsó duma

  • Newzoli: Előbb láttam a filmet amit szeretek...aztán elolvastam a 2 könyvet...amit IMÁDOK!!Számomra totál é... (2011.07.30. 12:51) Alice Csodaországban
  • Shyllard: :D Eddig észre sem vettem ezt, pedig láttam már a trailert :) Mindenesetre a film várós és a Muse ... (2011.04.17. 19:47) Crazy, Stupid, Love trailer
  • Shyllard: Csodálkozok, hogy a készítők komolyan elhiszik, hogy ez a film sikeres lesz. Jesszus, hiszen ebben... (2011.04.17. 19:26) Kinek a pap...
  • milliliteratura: van benne pár jó snitt. remélem, nem ez az összes a filmben. ha nem lesz a gagyi a sztori, még jó ... (2011.04.16. 10:31) Majmok előzetese
  • LtGlove: Na de, hogy Heimdall fekete... Tipikus amerikai film. (2011.03.22. 21:28) Thor és a haverok
  • Utolsó 20

Friss élmény

Info

Firefoxszal ajánlott, de Google Chromemal se csúnya. Kérdés, válasz, unalom esetén: porcsina (kukac) gmail (pont) com

 

Doomsday Clock

2009.01.11. 20:15 :: mozinauta

Ez alatt az egy hét alatt, rengeteg dolog történt a Watchmen körül. Új előzetes, új képek,  új journal, új honlap, szóval ez egy elég hosszú bejegyzés lesz.
Elsőként itt a legújabb előzetes. Az egyetlen gond az, hogy japán, ezért a feliratokból és a narrációból nem értünk egy kukkot se. De legalább a színészek angolul beszélnek.

Ha kihevertétek az előzetes által okozott sokkot, akkor jöhet a 10. videó journal, amiben a Percrekészekről mesélnek nekünk. A Percrekészek volt az első olyan csapat, amiben a maszkos igazságosztók összefogtak, hogy együtt harcoljanak a bűn ellen.
Szereplők a befejező képen(balról jobbra): Sziluett, Molyember, Dollárbankó, Éji Bagoly, Metropolis kapitány, Selyem Kísértet, Csuklyás Bíró, alul: Komédiás.

Mostmár nagyon otthon érezhetitek magatokat a Watchmen világában, és hogy ne lankadjon a lelkesedés, nézzétek meg a legújabb képeket.
A végére pedig itt egy honlap, ami inkább csak a rajongóknak való. Egylőre a képen kívül nincs rajta semmi. Egyelőre...

Szólj hozzá!

Címkék: video trailer képek watchmen journal

Visszatérés és bosszú

2009.01.11. 02:26 :: mozinauta

Mi lehet annál szebb e földkeregségen, mikor az ember vasárnap reggel arra ébred, hogy kedvenc blogja ismét fényes.
Félretéve a túlzottan erőltetett költőiséget: azoknak akik ittvannak szertném megköszönni, hogy közel egyhetes szünet után sem mondtak le a blogról. Mostmár minden renben a géppel, tehát a blog újra üzemel teljes gőzzel. Sok mindent kell bepótolni, dehát erre valók a vasárnapok.

Hogy valami értelme is legyen ennek a bejegyzésnek: megjelent a Transformers 2 első posztere. Eléggé semmitmondó, de ez így szokott lenni a teaser posztereknél. Azért van itt 2 poszter, mert a sötétebb a hivatalos verzió, a világosítottat pedig valami filmőrült készítette nekünk, hogy ne kelljen a sötétben vaklálni.Hasznos ember.

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi the of transformers poszter revenge fallen

Halál

2009.01.07. 15:47 :: mozinauta

Azért írom ezt a bejegyzést, hogy valami életjelet adjak magamról. 3 napja nem volt új bejegyzés, és ezért elnézést is kérek, de az megnyugtat, hogy nem az én hibámból nem értesülhettek a filmvilág fejleményeiről:) A gépemet megtámadta a kék halál, szóval lehetetlenné vált a blog frissítése. De ne aggódjatok, a gép már szervizben van, és bármikor elkészülhet. Addig is próbálom valahogy tartani a frontot. Ja, és nemsokára jön a 2008 10 legjobb filmes karaktere lista.

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása