HTML

Utolsó duma

  • Newzoli: Előbb láttam a filmet amit szeretek...aztán elolvastam a 2 könyvet...amit IMÁDOK!!Számomra totál é... (2011.07.30. 12:51) Alice Csodaországban
  • Shyllard: :D Eddig észre sem vettem ezt, pedig láttam már a trailert :) Mindenesetre a film várós és a Muse ... (2011.04.17. 19:47) Crazy, Stupid, Love trailer
  • Shyllard: Csodálkozok, hogy a készítők komolyan elhiszik, hogy ez a film sikeres lesz. Jesszus, hiszen ebben... (2011.04.17. 19:26) Kinek a pap...
  • milliliteratura: van benne pár jó snitt. remélem, nem ez az összes a filmben. ha nem lesz a gagyi a sztori, még jó ... (2011.04.16. 10:31) Majmok előzetese
  • LtGlove: Na de, hogy Heimdall fekete... Tipikus amerikai film. (2011.03.22. 21:28) Thor és a haverok
  • Utolsó 20

Friss élmény

Info

Firefoxszal ajánlott, de Google Chromemal se csúnya. Kérdés, válasz, unalom esetén: porcsina (kukac) gmail (pont) com

 

Első HD moziblog

2008.08.31. 18:29 :: mozinauta

(Az alábbi bejegyzés már elévült)

Righteous Kill bejegyzésnél már észrevehettétek, hogy megváltozott a videó kezelőfelülete. Az eddigi videómegosztó amit használtam mindíg lerontotta trailerek minőségét, nem számított, milyen felbontásút töltök fel. Nem volt választásom, keresnem kellett egy honlapot ahol nem rontják le a videó felbontását. Erre viszont csak egy HD videó megosztó lehet képes. Elhihetitek mennyire örültem, mikor megtaláltam az egyetlen ilyen honlapot. Regisztráció után észrevettem, hogy erre a helyre egy héten csak 500MB-ot lehet feltölteni. Ez szerintem teljesen korrekt, de azt is jelenti, hogy a régebbi előzeteseket nem tudom újra lecserélni. Az igazat megvalva nem is akartam. Túl sok idő. A fontosabb trailereket, azért idővel lecserélem és ha megteszem, leírom őket egy bejegyzésbe. A blogba ágyazott trailerek, méretük miatt nem lehetnek HD felbontásúak (meg túlságosan lelassítanák a betöltést), de a kristálytiszta képet 3 kattintással elérhetitek.

 

A lényeg: mostmár nem kell félnetek attól, hogy a rossz minőség elrontja az előzetes hangulatát; azok is megtudják nézni HD-ben a trailereket akiknek nincs meg a legújabb Apple QuickTime; és én büszkén jelenthetem ki, hogy a Mozinauta az első magyar HD moziblog.

Első HD trailer legyen mondjuk Nic Cage új filmje a Knowing(Righteous Kill próba feltöltés volt):

 

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi hd trailer első

Righteous Kill

2008.08.30. 15:00 :: mozinauta

 Al Pacino és DeNiro nagyot alakít. Remélem...(tovább mögött új poszter)

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi trailer kill poszter righteous

Trópusi Vihar magyarul

2008.08.29. 16:41 :: mozinauta

 Nem olyan vészes a szinkron, ha a moziban is ilyen lesz, én elfogadom.

 

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi vihar szinkron trópusi

Body of lies poszter

2008.08.29. 02:14 :: mozinauta

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi of lies body poszter

Még több Max Payne és Fűrész

2008.08.28. 23:48 :: mozinauta

A legújabb Max Payne előzetes nagyon ütős, még az előzőnél is sokkal jobb. Lehet, hogy  elkészül az első igényes, játékon alapuló mozifilm? Nagyon úgy tűnik.


Szólj hozzá!

Címkék: trailer fűrész poszter max payne

StillerMind, Hobbit dolgok

2008.08.28. 15:07 :: mozinauta

Ben Stiller lett a MasterMind producere. Most ott tartunk, hogy benne van Robert Downey Jr., Ben Stiller, és már csak Jack Black hiányzik a tökéletességhez.

Guillermo Del Toro a Hobbit rendezéséről ennyit mondott: “I am very excited, very nervous.  It is very daunting.  I think it is a responsibility.  It is like being handed the keys to the nuclear button.”
-Nagyjából annyi, hogy nagyon izgatott, és nagyon ideges, meghogy nagy felelősség. Olyan, mint egy nukleáris fegyver kulcsát tartani.- Nem csoda, mivel a Peter Jackson féle Középföldét kell újra elhoznia.
Del Toro azzal próbálja segíteni a Hobbit sikerét, hogy erre a filmre is felkéri a Gyűrűk Ura trilógia szereplőit.
Gandalfot és Gollumot sikerült is meggyőzni, de Denethor már megunta. John Noble (a fickó aki Denethort játszotta) aztmondta, hogy ő most egy TV sorozaton dolgozik, meg amúgyse tudna eljátszani egy fiatalabb Denethort, még sminkkel se.

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi hobbit mastermind

MasterMind hangok

2008.08.28. 02:06 :: mozinauta

Robert Downey Jr. és Tina Fey a két főszerepre? Én benne vagyok. Őket még győzködi a DreamWorks. MasterMind sztori itt.

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi rajzfilm mastermind

Batman 3 casting

2008.08.27. 13:02 :: mozinauta

Minden eddigi pletyka ami felkerült a netre a Sötét Lovag folytatásáról, hazugság. Najó. Fogalmazzunk finomabban: nem igaz. Az, hogy Cher lenne az új Macskanő nevetséges, Angelina Jolieból még csak-csak kinézném, Johnny Depp Riddlerként viszont nagyon jól hangzik. De mint mondtam ezek nem igazak. Ennek nagyon egyszerű oka van:  még az se biztos, hogy lesz folytatás. A Warner Bros. szeretné, a Legendary Pictures szeretné,  a nézők is szeretnék, de ez mind nem rajtunk múlik.  Ha Chirstopher Nolan hazajön a nyaralásáról és rábólint a batman 3. részére, akkor megnyugodhatunk. Nélküle viszont nincs folytatás. Azért ne keseredjetek el. Nolan eleinte a Dark Knightot se tervezte, aztán mégis milyen filmet kaptunk.(most indulok, hogy másodjára megnézzem)

Eredeti:
And Warners and Legendary are both interested in doing a third in the series, but all involved say it will be up to Nolan to come to them with a story and a plan.

"There are a lot of us who emotionally would love to do it," Roven says. "But it's really Chris' call. Chris is the kind of filmmaker who just doesn't think about the next movie before he has completely finished the movie he is working on."

For now, Nolan is taking a well-earned vacation.

Says Roven, "When he comes back, we will see how he feels."

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi lovag sötét nolan

süti beállítások módosítása