HTML

Utolsó duma

  • Newzoli: Előbb láttam a filmet amit szeretek...aztán elolvastam a 2 könyvet...amit IMÁDOK!!Számomra totál é... (2011.07.30. 12:51) Alice Csodaországban
  • Shyllard: :D Eddig észre sem vettem ezt, pedig láttam már a trailert :) Mindenesetre a film várós és a Muse ... (2011.04.17. 19:47) Crazy, Stupid, Love trailer
  • Shyllard: Csodálkozok, hogy a készítők komolyan elhiszik, hogy ez a film sikeres lesz. Jesszus, hiszen ebben... (2011.04.17. 19:26) Kinek a pap...
  • milliliteratura: van benne pár jó snitt. remélem, nem ez az összes a filmben. ha nem lesz a gagyi a sztori, még jó ... (2011.04.16. 10:31) Majmok előzetese
  • LtGlove: Na de, hogy Heimdall fekete... Tipikus amerikai film. (2011.03.22. 21:28) Thor és a haverok
  • Utolsó 20

Friss élmény

Info

Firefoxszal ajánlott, de Google Chromemal se csúnya. Kérdés, válasz, unalom esetén: porcsina (kukac) gmail (pont) com

 

Rajzfilm áradat 2

2008.08.18. 13:01 :: mozinauta

Az előző részben letudtuk a 2010-11-12-es évet, így már csak 2 van hátra, de ez nem azt jelenti, hogy kevesebb animációs filmről lesz szó. A most következőek közelsége miatt akár trailereket is tudok mutatni.

2009: Astro Boy

Az Astro Boyt a "manga istene" a  japán Osamu Tezuka álmodta meg az 1950-es években.
A film egy fiatal robotról szól aki hihetetlen erővel rendelkezik. A robotot egy brilliáns tudós készítette, hogy pótolja halott fiát. Sajnos a hősünknek nem sikerül teljesítenie apja elvárásait ezért nagy útra indul...

 

Gatchaman

 Szintén egy eredetileg Japán alkotás, de ez már nem manga, hanem egy 1970-es TV sorozat melynek eredeti címe: Science Ninja Team Gatchaman. A Gatchaman 5 hősről szól, akik szuper génjeik miatt a Föld utolsó reménységei, a megszállók ellen.

 

 Thundercats

Emberszabású macskák(?) akik bolygója megsemmisül, és a Harmadik Földön(?) kötnek ki. Szembe kell szállniuk Mumm-Raval aki meg akarja ölni őket.

The Princess and the Frog

A mese amiben a Disney visszatér a hagyományos animációhoz.

 

 

 

 

 

 

A Christmas Carol

Charles Dickens meséje animációba ültetve. A szellemek hangját Jim Carrey adja.

 

 

 

 

 

 

 

 

Shorts

A Shorts egy külvárosban játszódik, ahol minden ház ugyanolyan, és mindenki a Black Boxnak dolgozik. De minden megváltozik, amikor egy 11 éves fiút fejbetalál egy szivárvány színű kő, ami teljesíti annak a kivánságát aki a kezében tartja.

Jégkorszak 3

Manfred, Sid és Diego legújabb kalandja. Az első 2 részben én nem csalódtam, így nagyon várom a harmadikat. Trailer itt.

UP

Carl Fredricksen arról álmodott egész életében, hogy felfedezze a világot, és a legjobb életet élhesse. 78 évesen azonban úgy tűnik, hogy az élete már nem tart sokáig. A 8 éves Russel viszont új célt ad neki.Fel...(trailer itt)

 Monsters vs. Aliens

 Az 50-es évek klasszikus szörnyfilmjeit keveri a mostani akció vígjátékokkal. A cím meg magáért beszél.

 Coraline

Coraline Jones unatkozik az új házukban. Idővel azonban talál egy titkos ajtót, ami egy másik dimenzióba vezet. Ebben a dimenzióban szinte minden ugyan olyan, csak egy kicsit jobb. De amikor ez a látszólag tökéletes világ veszélyessé válik, és a másik szülei megpróbálják örökre csapdába ejteni, Coraline csak a találékonyságára, és bátorságára számíthat...

2008: The Tale of Despereaux

A bátor és derék egér, Cincin egyszerűen túl nagy lélek az ő kicsike világában. Noha aprócska, állandóan köhécsel és komikusan nagy fülek jutottak neki, Cincin nem hajlandó gyengén és gyáván élni, mert úgy hiszi, hogy neki olyan sors rendeltetett, amelyet az általa olyannyira imádott lovagmesékben szokás megénekelni.
Amikor elzavarják otthonról, mert nem tartja be a szabályokat, melyeket a közösség egy egértől elvár, Cincin összebarátkozik egy jószívű patkánnyal, aki nem tud a tükörbe nézni, és azt reméli, hogy távol élhet fajtája zordon alvilágától. Míg Cincin felkerekedik, hogy megmentse Borsószem hercegnőt, aki nem képes túllátni saját torz nézőpontján, cimboráját a fenséges hölgy oly fájdalmasan kosarazza ki, amitől a patkány önpusztító lépésekre szánja el magát.
trailer 

(szöveg: UIP Duna)

Madagaszkár 2

A pingvinek katonai precizitással felújítanak egy lezuhant repülőt, hogy kijussanak Madagaszkárról. Afrika közepéig jutnak....

Bolt

Bolt egy hihetetlen képességekkel rendelkező kutya, aki semmitől sem fél. Egy bökkenő azért van: Bolt csak egy TV sorozat szereplője és valójában csak egy átlagos kutya. Najó, van még egy bökkenő: Bolt azt hiszi, hogy ő tényleg szuperkutya. (trailer itt vagy itt)

Igor

Az őrült tudósok és ördögi találmányok földjén mit kezdessz, ha egy púppal a hátadon születsz? Igor leszel. (trailer itt vagy itt)

Star Wars: The Clone Wars

Higgyétek el, én lennék a legboldogabb, ha a Star Wars legújabb fejezetét nem az animációs filmek között kéne felsorolnom. Azért valamennyire örülök, mert mégiscsak SW. A Clone Wars a Klónók támadása és a Sith-ek bosszúja közötti eseményeket dolgozza fel. (trailer itt vagy itt)

A rajzfilm kedvelő népség ezekből a filmekből válogathat az elkövetkező években. Szerintem nem gyenge a felhozatal. Vannak persze melyek nem lesznek közönségkedvencek, de olyanok mindíg vannak.
Mivel nem csak animációs mesékből van egy csomó, hanem képregény filmekből is, arra gondoltam, hogy csinálok valamikor azokból is egy ehhez hasonló áttekintést. Majd meglátjuk....

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi rajzfilm 2 áradat

A bejegyzés trackback címe:

https://mozinauta.blog.hu/api/trackback/id/tr85621164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása