HTML

Utolsó duma

  • Newzoli: Előbb láttam a filmet amit szeretek...aztán elolvastam a 2 könyvet...amit IMÁDOK!!Számomra totál é... (2011.07.30. 12:51) Alice Csodaországban
  • Shyllard: :D Eddig észre sem vettem ezt, pedig láttam már a trailert :) Mindenesetre a film várós és a Muse ... (2011.04.17. 19:47) Crazy, Stupid, Love trailer
  • Shyllard: Csodálkozok, hogy a készítők komolyan elhiszik, hogy ez a film sikeres lesz. Jesszus, hiszen ebben... (2011.04.17. 19:26) Kinek a pap...
  • milliliteratura: van benne pár jó snitt. remélem, nem ez az összes a filmben. ha nem lesz a gagyi a sztori, még jó ... (2011.04.16. 10:31) Majmok előzetese
  • LtGlove: Na de, hogy Heimdall fekete... Tipikus amerikai film. (2011.03.22. 21:28) Thor és a haverok
  • Utolsó 20

Friss élmény

Info

Firefoxszal ajánlott, de Google Chromemal se csúnya. Kérdés, válasz, unalom esetén: porcsina (kukac) gmail (pont) com

 

Jégposzter 3

2009.06.07. 19:37 :: mozinauta

Ez már a harmadik posztere a Jégkorszak 3-nak. Bemutató: júl. 2.

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi 3 age ice jégkorszak poszter

Az űrkalandoktól hamar megéhezik az ember

2009.06.05. 15:40 :: mozinauta

Szólj hozzá!

Címkék: star trek

Twitternauta (au, ez nagyon erőltetett)

2009.06.04. 17:51 :: mozinauta

Tegnap előttől kezdve a twitteren is működik a mozinauta blog. Aki nem tudja, hogy mi az a twitter annak eme szöveg gyors elolvasását ajánlom. Aki pedig tisztában van az oldal működéséval, az csendben üljön a helyén, míg a többiek befejezik az olvasást.
...
Szóval, ha már mind tudjuk a twitter lényegét, elmondom, mi a célom vele. Ezentúl minden bejegyzéshez egy rövid összefoglaló, és egy link fog megjelenni a mozinauta mikroblogon, ami segít eldönteni, hogy érdekel-e téged a poszt, vagy sem. Valamint, oda olyan egysoros híreket is beírok/beírhatok, amik a blogon nem feltétlenül jelennek meg. Ha ez nem volt elegendő ok a twitterezés mellett, akkor megsúgom, hogy rengeteg mozis híroldal is használja, akiket bátran követhettek.
(kattaképre és csatlakozz)
  Ui.: Az oldalsáv alján állandó twittergomb található.

Szólj hozzá!

Címkék: twitter

Nemzetközi bosszú

2009.06.04. 17:16 :: mozinauta

Remélem már mind leálltatok a videóanyagokkal, mert a hónap végén jön a film és köztudott, hogy még a TV spotok is tele lehetnek spoilerekkel. A poszterek viszont csak nagyon ritkán tudnak ronta a filmélményen, tehát ezt a nemzetközi posztert bátran megleshetitek.

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi the of transformers poszter revenge fallen

Est.hu vaddafak

2009.06.03. 17:54 :: mozinauta

Tudom, hogy nem szép dolog másokat leszólni, vagy másoknak beszólni, de ezt akkor se hagyhatom szó nélkül. Az Est.hu büszkén hirdeti a főoldalon, hogy az Intercom készített egy interjút Christian Bale-lel, és ez nekik megvan. Ez korrekt, én is büszke lennék rá, de ezek után a bevezető mellé beszúrtak egy képet Sam Worthingtonról (a Terminátor Megváltás másik sztárja). Kicsit vicces, de inkább elszomorító. Vagy lusták voltak egy rendes képet szerezni, vagy még soha életükben nem látták Bale-t, és meggyőzte őket a posztapokaliptikus szerkó.(az interjú folytatásánál már Bale képek vannak.)

Szólj hozzá!

Gamer

2009.06.02. 19:39 :: mozinauta

Gerard Butler Marilyn Manson szép álmaira gyilkoja a népet egy halálos játékban, a gazságmester szerepében Dexter, az irányító pedig egy Simon nevű fiatal srác, aki csak szórakozik. A G.I. Joe szégyenében/bánatában lekuporodhat a sarokba és sírhat.

2 komment

Címkék: film mozi trailer gamer

G.I. Rossz klip

2009.06.01. 16:10 :: mozinauta

Írhatnám, hogy agykikapcsolós popcornmozi, meg hogy egynek elmegy, de nem akarok hazudni. Ez így szar és nevetséges. Lehet, hogy a végén kellemes meglepetés lesz, de nem fűzök hozzá túl sok reményt.

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi trailer klip i. joe g.

süti beállítások módosítása