HTML

Utolsó duma

  • Newzoli: Előbb láttam a filmet amit szeretek...aztán elolvastam a 2 könyvet...amit IMÁDOK!!Számomra totál é... (2011.07.30. 12:51) Alice Csodaországban
  • Shyllard: :D Eddig észre sem vettem ezt, pedig láttam már a trailert :) Mindenesetre a film várós és a Muse ... (2011.04.17. 19:47) Crazy, Stupid, Love trailer
  • Shyllard: Csodálkozok, hogy a készítők komolyan elhiszik, hogy ez a film sikeres lesz. Jesszus, hiszen ebben... (2011.04.17. 19:26) Kinek a pap...
  • milliliteratura: van benne pár jó snitt. remélem, nem ez az összes a filmben. ha nem lesz a gagyi a sztori, még jó ... (2011.04.16. 10:31) Majmok előzetese
  • LtGlove: Na de, hogy Heimdall fekete... Tipikus amerikai film. (2011.03.22. 21:28) Thor és a haverok
  • Utolsó 20

Friss élmény

Info

Firefoxszal ajánlott, de Google Chromemal se csúnya. Kérdés, válasz, unalom esetén: porcsina (kukac) gmail (pont) com

 

Vasárnapi animációs

2008.11.30. 16:21 :: mozinauta

Egy vidító Pixar mű.

 

Szólj hozzá!

Címkék: vasárnapi animációs pixar boundin

A célpont Hitler

2008.11.29. 14:36 :: mozinauta

Új posztert kapott a Tom Cruise-os Valkyrie.

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi poszter valkyrie

A sötét DVD

2008.11.28. 16:46 :: mozinauta

December 9-től itthon is kapható lesz a Sötét Lovag DVD-n. Aki még nem döntötte el, hogy megveszi-e, annak itt a DVD előzetes.

Szólj hozzá!

Címkék: film a dvd lovag sötét

Rozsomák pózol

2008.11.27. 14:35 :: mozinauta

Egy kis esővel tiszta Remény rabjai lenne.

1 komment

Címkék: film mozi rozsomák wolverine x men

Néha azért gondolkozni kéne

2008.11.26. 19:31 :: mozinauta

 Holnap (nov. 27.) kerül a hazai mozikba a D-War - Sárkányháború. Ezt nem azért közlöm veletek, mert egy olyan film amit muszáj látnotok, éppen az ellenkezője. Nem akarok senkinek a lelkébe tiporni, de nekem elég volt megnézni az előzetest, és tudomást szerezni a címről, hogy tudjam: ez egy trágya film lesz. Mielőtt azt mondanátok, hogy ez csak egy hülye előítélete, szerintem olvassátok el az est.hu kritikáját, de lehet, hogy az is elég, ha elmondom, hogy imdb-n 3.8 pontot kapott. A legviccesebb az egészbe, hogy nem ez az ami a bejegyzés megírására sarkallt. Rossz filmek mindig  voltak, és mindig is lesznek. Ezen nem lehet változtatni. Az se lenne igazságos, ha csak ezt emelném ki, mint botrányosan rossz film, pedig olyanokat is vetítenek mostanában, mint a Katasztrófafilm.
Az igazi baj az, hogy ez bekerül a hazai mozikba. Az ilyen filmek általában DVD-re szoktak menni. Főleg itthon, ahol rengeteg filmet száműznek a mozikból és egyből korongra dobják őket. Még az se számít, ha jó filmről van szó. Ami engem leginkább felbosszantott az a tavalyi Reign Over Me volt. Egy igényes dráma, amiben Adam Sandler végre komoly szerepet játszik, nem pedig a megszokott fingós hülyét, mint a Zohanban. A trailer megnézése után hónapokig nézelődtem a hazai mozis portálok rengetegében, mire két premier dátum, és egy cím változtatást követően rá kellett jönnöm, hogy ebből nem lesz semmi. Várhatok a DVD-re. Megjelent, megnéztem, és nagyon jó volt, ezért se értettem meg, miért nem adták le moziban. Talán a magyar közönséget nagyon megviselte volna, ha Sandlert szomorúnak látják.
 A D-Wars amerikai premiere 2007. szeptember 14. Igen, több mint egy, azaz 1 éve mutatták be Amerikában a filmet(Németországban 2007. augusztus). Az itthoniaknak most jutott eszébe műsorra tűzni a filmet? Én kb. másfél éve láttam az előzetest, és mivel itthon semmi hír nem volt róla, azthittem megusztuk. Hát tévedtem. Szóval, holnaptól élvezhetitek a C kategóriát szélesvásznon.
Az én kérdésem az, hogy a jó filmek miért kerülnek egyből DVD-re, mikor olyan borzalmakat vetítenek, mint a Katasztrófafilm, vagy a D-War?

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi

Spock visszatér

2008.11.25. 22:21 :: mozinauta

Nem egy új trailer, hanem az előzőnek egy kicsit megvariált változata. Az egyetlen ok amiért kiteszem, az az öreg Spock (Leonard Nimoy, az eredeti sorozat Spock-ja) az előzetes végén.

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi star trek

Megváltó városnézés

2008.11.25. 22:05 :: mozinauta

Flash Terminator Salvation poszter...ilyet se láttam még. Ha lemaradtál volna, csak frissíts egyet az oldalon.(ugrás után)

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi terminator poszter salvation

TDTESS tv spotok

2008.11.25. 18:16 :: mozinauta

Tegnap új képeket láthattunk, ma viszont már mozgókép is van, 3 spot formájában.

Szólj hozzá!

Címkék: tv the day earth spot stood still

süti beállítások módosítása