HTML

Utolsó duma

  • Newzoli: Előbb láttam a filmet amit szeretek...aztán elolvastam a 2 könyvet...amit IMÁDOK!!Számomra totál é... (2011.07.30. 12:51) Alice Csodaországban
  • Shyllard: :D Eddig észre sem vettem ezt, pedig láttam már a trailert :) Mindenesetre a film várós és a Muse ... (2011.04.17. 19:47) Crazy, Stupid, Love trailer
  • Shyllard: Csodálkozok, hogy a készítők komolyan elhiszik, hogy ez a film sikeres lesz. Jesszus, hiszen ebben... (2011.04.17. 19:26) Kinek a pap...
  • milliliteratura: van benne pár jó snitt. remélem, nem ez az összes a filmben. ha nem lesz a gagyi a sztori, még jó ... (2011.04.16. 10:31) Majmok előzetese
  • LtGlove: Na de, hogy Heimdall fekete... Tipikus amerikai film. (2011.03.22. 21:28) Thor és a haverok
  • Utolsó 20

Friss élmény

Info

Firefoxszal ajánlott, de Google Chromemal se csúnya. Kérdés, válasz, unalom esetén: porcsina (kukac) gmail (pont) com

 

Transformers 2, How to lose friends

2008.08.24. 13:09 :: mozinauta

Van számotokra 3 poszterem. A 2 Transformerses persze csak fake, de a különösen hosszú című How to Lose Friends and Alienate People  eredeti.

Szólj hozzá!

Címkék: friends the 2 to of and lose how transformers people poszter revenge fallen alienate

Sötét Lovag forgatókönyv

2008.08.22. 18:52 :: mozinauta

Mikor a filmet néztem, meg se fordult a fejemben, hogy a forgatókönyvet is elolvashatom majd. Ráadásul ilyen hamar! Sokan szerintem azt gondolják, minek elolvasni ha már látták, meg amúgyis: Ki olvas forgatókönyveket? Szerintem poén újra elolvasni a jobb párbeszédeket... Mikor az utolsó oldalakat olvasom, ugyanazt érzem, mint bent a moziba. Aki kíváncsi rá megnézheti, aki meg még nem látta annak nem ajánlom. Először inkább nézzétek meg a filmet.

"I took Gotham's white knight. And I brought him down to my level. It wasn't hard- madness is like gravity. All it takes is a little push."

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi a dark lovag sötét knight forgatókönyv

Star Trek poszter

2008.08.22. 13:04 :: mozinauta

A fanatikus rajongók már unják a Star Trek karakterposztereket, mert lényegében csak olyanokat kaptunk. Kivéve ezt és ezt. Akik tényleg nagyon unják azok meguknak csinálnak posztereket. Mermérne?,Mer poén.Úgy játszásiból. Szóval itt egy házi Trek poszter. Egy olyan amilyet szeretnénk.

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi star poszter trek

Harry Potter és az elvérzett trailer

2008.08.22. 03:33 :: mozinauta

Múltkor említettem, hogy a WB új Potter trailerrel készül. Ez a sejtés onnan jött, hogy a kedves Warner Bros. az Egyesült Királyságban felterjesztett egy előzetest besorolásra. Végül olyan besorolást kapott ami megengedi, hogy mindenki megtekinthesse a csodát....Erre mit kapunk?! Ugyanazt a Dumbledore-os, Voldemortos trailert amit már láttunk. Egyetlen egy változtatás azért van: a trailer végén lecserélték a november feliratot júliusra.......Köszönjük Emese!

az igazán elvetemültek azért megnézhetik. (a honlapra érdemes kattintani)


 

Szólj hozzá!

Címkék: potter film mozi a és trailer harry herceg félvér

007-es sem bírja egy helyben

2008.08.21. 22:50 :: mozinauta

Az, hogy nemrég eltolták a Harry Potter premierét idén novemberről jövő nyárra, úgy hatott mint egy földrengés. A földrengések után persze mindíg vannak utórengések. A nagy "Potter rengésnek" eddig két következménye lett. A Twilightot elpakolták november 21-ére (Harry eredeti premiere), az új hír pedig, hogy a Quantum of Solace-t (legújabb James Bond film) átrakták november 14-ére, mert már nem fenyegeti a bevételeit az ifjú varászló.

Szólj hozzá!

Címkék: potter of harry tolás solace quantum

Animált Hellboy

2008.08.21. 13:21 :: mozinauta

Bruttenholm professzor meséli el a fiatal Hellboynak az Aranyhadsereg legendáját.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi trailer hellboy

Harry Potter trailer és Bond poszter?

2008.08.21. 02:59 :: mozinauta

Úgytűnik a Warner Bros. nagyon el akarja terelni a figyelmet a múltkori Harry Potter csuszásról, ezért kitalálták, hogy kidobnak egy új trailert. Azért még nem százas, hogy meg is kapjuk azt a előzetest, de van remény.

A hír mellé van még egy Quantum of Solace poszter. Ha nem eredeti, akkor aki készítette, nagyon profi lehet.

Szólj hozzá!

Címkék: potter film mozi a és of 007 harry poszter herceg félvér quatntum solace

Max Payne alkotások

2008.08.21. 01:06 :: mozinauta

Újabb poszterek, de még mindíg csak Mark Wahlberg barátunk néz rajta igen komolyan.

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi poszter max payne

süti beállítások módosítása